OFF SHOULDER KNIT

BLÅ BLÅ BLÅ

img_1603_facetune_15-10-2017-215709

Knit from H&M / Jeans from Global Funk here / Bag from Gucci / Earrings from Hvisk here /

Man skulle næsten gå hen og tro at min ynglingsfarve er blå. Jeg var i hvertfald hoppet i et all blue outfit igår og jeg er ret vild med det. Jeg har længe været på udkig efter en strik i netop denne blå farve, så jeg blev ret glad da jeg endelig fandt den for nogle dage siden. Jeg kan desværre ikke finde link til den, men den findes i butikkerne. Jeg synes den passer perfekt til jeans, læder bukser og nederdele, så jeg kan garanterer jer for i nok skal se mere til den.

I dag har jeg været på job og nu sidder jeg i flyet på vej til aalborg for at holde ferie!

God start på ugen.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OFF SHOULDER KNIT