MIN WEEKEND

DA SOLEN ENDELIG KOM FREM

49af4cb8-124c-4b2c-b18b-b3ad16f8db64 797e94bf-5160-47c9-9c10-e1082fab41e9 img_0026

Jacket from Only here / Jeans from Global Funk here / Boots from Zara / Sweatshirt from Nelly here / Cap from H&M  / Bag from Gucci /

Okay jeg ved godt, at jeg snakker meget om vejret. Men det betyder altså også meget. Igår stod det ned det meste af dagen, men min veninde og jeg trodsede vejret og  smuttede ind og fik frokost efter skole. Vi var en tur forbi Bistro Central, som jeg efterhånden er gået hen og blevet ret vild med. Maden er super lækker og så laver de seriøst de bedste lemonader.

Og pludselig op af dagen, forsvandt de grå skyer og solen kom frem. Man bliver simpelhent så glad, når man lige for en fornemmelse af sol og varme. Så selvfølgelig fik jeg lige udnyttet lejligheden og skudt dagens outfit. Min kasket er ny, fra H&M til den lette sum af 80kr. Kan desværre ikke finde den på webshoppen, men er sikker på de stadig er i butikken. Synes den er super fin til at pifte et simpelt look op. Resten har i set før, men der er link i toppen.

Nu vil jeg spise min morgenmad og komme ud af døren.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN WEEKEND