A BUSY DAY

DET GÅR MIN EFTERÅRSFERIE MED

2466b03e-c5e5-4061-b6ed-7ee2da34d5d7

Min efterårsferie lakker stille og roligt mod enden… WHAT? Synes næsten lige den er begyndt. Jeg tog til Aalborg i mandags for at slappe af, ses med nogle og ikke mindst min familie. Efter min fars død har disse efterårsdage fået en helt anden betydning. Dagene føles bare mere grå og triste, end de i forvejen er. Det er snart 4 år siden han gik bort, men jeg savner ham stadig hver dag. Selvom livet går videre, så tror jeg aldrig jeg vil lære at “vænne” mig til han ikke er her mere. Derfor er det vigtigt for mig at være omgivet af dem jeg elsker og holder af i denne tid.

Dagen i dag er gået med kaffe hygge med min kæreste og familie tid. Vejret er utroligt sørgeligt, så jeg kan slet ikke undgå at blive lidt fristet til at bestille en getaway! Men hvor hen? Jeg tror jeg vil bruge lidt tid på at researche og forhåbentligt finde et nyt sted at besøge snart ;) Jeg håber i nyder jeres efterårsferie, selvom det regner.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A BUSY DAY