EVENTFULDE DAGE

LANGT OM LÆNGE WEEKEND

img_3077 2903b809-3b9d-442a-98ca-738b4fef8d5a

Indlægget indeholder affiliate links

Find my jacket here /

Jeg kunne endelig sove længe i dag, og så vågner jeg tidligt.. kender i det? Nå men jeg har så udnyttet muligheden for at smutte en tur i fitness! Nu byder den på weekend og det er ikke engang det bedste af det hele. Min mor kom nemlig til København i torsdag, for at hygge med mig her i weekenden. Det er så dejligt når jeg får besøg hjemmefra, så jeg glæder mig rigtig meget til at mødes med hende. Derfor skal den stå på brunch, hygge og god mad hele dagen.

Forleden var jeg hoppet i dette ovenstående outfit og jeg prøvede virkelig at trodse vinden og få skudt et par billeder. Det lykkedes lige med nød og næppe, så i slap ikke for et outfit. Jeg er helt tosset med mine nye cool sweater fra H&M. Den er så comfy og så er den samtidig mega pæn, hvis jeg selv skal sige det! Jeg elsker at style den med min jakke fra Only, som btw lige ny kører 25% på deres jakker, så måske i burde gå forbi butikken en af dagene. Ellers kan i finde jakken her ;) Nu vil jeg i hvertfald tage hul på min weekend!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVENTFULDE DAGE