KNITS AND JEANS

MIN WEEKEND

cb8b5c57-39a5-4724-8c42-0f1815c6512e

Så blev det mandag! Jeg kunne vitterligt godt have sovet 4 timer mere, da mit vækkeur ringede imorges. Mine kæreste har været på besøg i weekenden, så vi har haft den bedste weekend længe. Vi har både leget turist i egen by, shoppet, drukket en masse kaffe og spist lækker mad. Jeg nyder virkelig når jeg har weekender sammen med dem jeg savner allermest i min hverdag. Det der med lang distance forhold er altså ikke altid lige sjovt. Jeg har boet med min kæreste i næsten 4 år, så det med pludselig at skulle undvære hinanden i ugens løb er hårdt. Jeg savner ham hver dag, men heldigvis er jeg ikke længere væk end at han kommer på besøg og jeg kan tage til Aalborg. Og så bliver weekenderne altså bare bedre. Heldigvis skal jeg ikke undvære ham længe, da jeg allerede skal til Aalborg i weekenden.

Dagen i dag står på skole og senere venindehygge. Så er mandag ikke så slem igen!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNITS AND JEANS