SWEATPANTS OG SØNDAG

NÅR MANDAG BLIVER TIL FRIDAG

img_3724 img_3725

Jeans from H&M (similar here

Jeg vågnede imorges op til en herlig besked om at min undervisning i dag var aflyst. Det er altså ikke slemt at vågne sådan op, specielt ikke efter weekend. Derfor besluttede jeg mig for at blive under dynen en time længere og derefter få overstået træning.

Jeg har ellers brugt min dag på at forelske mig i noget nyt gucci lir, og samtidig fundet ud af at jeg er nødt til at rejse for at få det, da det er udsolgt både i butikken og på nettet! Så nu har jeg da en god undskyldning tænker jeg? ;) Udover det fandt jeg også tid til at brokke mig lidt over temperatuen pt, hold nu op hvor er det bare blevet koldt! Så er man ikke i tvivl om at vinteren er på vej.. I kan godt høre at jeg virkelig godt kunne bruge en getaway!

Igår var jeg hoppet i mine nye seje bukser fra H&M. Jeg har faktisk altid været lidt skeptisk overfor dette plastik look, men nu sprang jeg ud i det og må faktisk indrømme at jeg er ret vild med det. Jeg synes det giver et vildt cool look i forhold til almindelige læder jeans. Jeg kan godt love jer, at i vil se meget mere til dem fremover.

Hvis ikke i allerede har set det, så åbnede jeg igår en salgsprofil på instagram, hvor jeg løbende vil sætte min garderobe til salg. Find den her.

Nu vil jeg sætte serie på og slappe af resten af aftenen!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATPANTS OG SØNDAG