NÅR MANDAG BLIVER TIL FRIDAG

NYT UR FRA MERMAID STORIES

Indlæg er lavet i samarbejde med Mermaid Stories

Jeg endte ud med endnu en fridag i dag, så jeg kan slet ikke klage. Jeg valgte derfor at tage til træning og senere mødes med nogle søde veninder til kaffe. Herudover har jeg været til et spændende møde, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om. Der sker virkelig mange ting pt, så jeg føler jeg er konstant på farten.

Jeg ved ikke om i har set det på Instagram igår, men jeg har modtaget det flotteste klassiske ur fra et nyt dansk brand der hedder Mermaid Stories. Urene er skabt ud fra de indtryk man får fra København, når man flytter hertil udefra. Derfor faldt jeg også for urene, da det netop er det jeg har gennemgået i år.

Hele ur kollektionen kombinerer den skandinaviske minimalisme med poetiske, feminine detaljer som man finder i København. Alle 6 modeller har fået danske pigenavne. Bagsiden af urene er dekoreret med en fin lille havfrue, som er designet af en ung dansk kunstner, Mathilde Friis Olsen.

Uret er virkelig simpelt og remmen er behagelig at have på fra dag ét af.

I kan finde alle de smukke ure her. Jeg har fået uret LOUISE.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MANDAG BLIVER TIL FRIDAG