VIND EN SODASTREAM

PÅ MED HATTEN

5e890c96-7dfa-45f1-ba68-fe27d4893e72 img_0286

Som i nok har kunnet fornemme på det sidste, så er jeg virkelig kommer i hatte-humør. Synes efteråret er den perfekte sæson til hatte, da vejret er en smule køligere og så regner det ret ofte. Men med hat kan du stadig smutte ud, uden at komme til at ligne en druknet mus. Haha! Denne sandfarvet hat har jeg fundet i H&M, og så er den lavet af ægte uld, så kvaliteten er top. Jeg kan desværre ikke finde den på webshoppen, men den skulle gerne stadig være i butikkerne, da den er helt ny.

Min weekend har jeg brugt i Aalborg med familien, da jeg skulle til barnedåb igår. Det er altid rart at komme lidt hjem og slappe af med nogle savnet veninder, familie og kæreste efter nogle hektiske uger i storbyen.

Nu er jeg netop landet i København igen og glæder mig til en solrig mandag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND EN SODASTREAM