DEN FLOTTESTE FAUX FUR JEG LÆNGE HAR SET

SÅ ER VINDEREN FUNDET

sodastream

Jeg vågnede her til morgen med en ret øm hals. Ved ikke lige hvad der er sket, men lidt små forkølet er jeg i hvertfald blevet. Og det er bare det sidste jeg har tid til. Så jeg har startet dagen ud med en masse te, og så vil jeg håbe på det kan hjælpe, inden jeg skal ud af døren.

Men nu til det vigtigste. Det er nemlig endelig blevet tid til at finde vinderen af den lækre Sodastream. Jeg har været så glad for min, så håber vinderen bliver mindste lige så glad for sin. Og vinderen er…. Simone Holm. Kæmpe stort tillykke! Jeg har sendt dig en mail.

Til alle jer andre, tak fordi i deltog! Jeg glæder mig til snart at kunne udlodde flere giveaways til jer.

Rigtig god onsdag.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FLOTTESTE FAUX FUR JEG LÆNGE HAR SET