LANGT OM LÆNGE WEEKEND

SWEATPANTS OG SØNDAG

Sweatpants from Na-kd here / Jacket from Sparkz here

Jeg er netop vågnet efter en lang søvn. Vi fik jo foræret en ekstra time i nat, og den havde jeg virkelig manglet. Jeg føler mig udhvilet og det er seriøst den bedste følelse på en søndag! Dagen i dag skal stå på afslapning og hygge med min mor – og så skal jeg have sat noget tøj til salg, så hold jer opdateret.

Mor tager hjem til Aalborg i aften, så heldigvis kan jeg lige nå at hygge med hende inden afgang. Ellers skal jeg bare nyde fridagen, da der ikke har været mange af dem i lang tid. Jeg var forleden hoppet i et cool, men stadig casual outfit. Jeg har nemlig modtaget de lækreste sweatpants med camo print, og de sidder virkelig godt. Normalt gør sweatpants ikke noget godt for dig, men de her er højtaljede og super cool. Jeg er virkelig fan af dem!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LANGT OM LÆNGE WEEKEND