DA SOLEN ENDELIG KOM FREM

TAKE ME TO PARIS

dd9d8094-0b97-4c61-8312-74fcc1a37d3a-1 a3ceba2b-b577-47c0-9743-50fca3b19ae9-1

Blazer from Asos here / Shirt from Bestseller here / Trousers from Nelly here

 Man skulle næsten tro jeg var smuttet til Paris, med denne smukke baggrund, men det er faktisk bare København som viser sig fra sin bedste side. Dog vil jeg virkelig gerne et smut til Paris. Jeg var der sidste år i december, og det er altid en succes når jeg besøger byen. Derfor er jeg klar til at tage tilbage. Jeg vil i hvertfald gerne snart væk, bare et eller andet sted i en forlænget weekend. Mere forlanger jeg faktisk ikke, bare et smut væk.

Jeg er netop kommet i skole, og skal være her til i eftermiddag inden jeg mødes med Maria til kaffe og derefter hjem til Aalborg. Det bliver dejligt at komme lidt hjem og slappe af, og ikke mindst se mine savnede veninder og familie.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA SOLEN ENDELIG KOM FREM