DET GÅR MIN EFTERÅRSFERIE MED

TILBAGE TIL VIRKELIGHEDEN

e670a1f4-6e72-43d3-93e9-3fc4073b70a2 39ba938d-2699-4f21-9c60-e772318c68c2

Jacket from Sparkz here / T-shirt from MbyM here / Jeans from Global Funk here /

Så skal jeg ellers love for at mandagen har skudt ugen igang. Jeg er tilbage i København efter en dejlig og tiltrængt ferie i Aalborg. Der har allerede nu været fuld fart over feltet, så jeg glæder mig egentlig til at kunne lægge mig til at sove i aften, haha. Jeg har brugt dagen på projekt skrivning og hygge med en savnet veninde.

Ovenover er jeg hoppet i min nye cool t-shirt fra MbyM. Jeg elsker de statement t-shirts (det har jeg vist også nævnt én gang, eller to før) men nu er der en ny til samlingen og jeg er vild med den. Specielt fordi den pifter en almindelig hvid t-shirt op, uden at være for meget.

Jeg har nogle spændende projekter jeg skal have styr på, så nu tror jeg at jeg vil tage mig et glas cola og komme i gang med det. Kan i have en dejlig aften!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET GÅR MIN EFTERÅRSFERIE MED