TAKE ME TO PARIS

VIND EN SODASTREAM

img_4517 img_4518 img_4520

Måske i kan huske, at jeg modtog denne lækre sag for nogle måneder siden. Jeg er allerede super glad for den, da den hjælper mig med at skære ned for mit sodavandsforbrug, og samtidig får jeg en masse vand, som smager godt. Jeg har købt forskellige smagsvarianter, og det er jo næsten det samme som sodavand, bare det er sundere. Og det kan vi jo godt lide! Derfor er jeg virkelig glad for, at jeg har fået muligheden for at udlodde en til jer læsere også.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er: 

Kommenter indlægget med 1 hjerte samt om du ønsker din maskine i sort eller hvid, og så er du automatisk med. 

Vinderen bliver fundet på tirsdag d. 10/10-17. Så skynd dig og tilmeld dig.

Held og lykke!

Love,
Line Meyer

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAKE ME TO PARIS