MAN SKAL LEDE LÆNGE EFTER SÅ GOD EN DUFT

2 FØDSELSDAGE, 1 WEEKEND

760b96cb-a6b1-4faa-b861-09982852493e img_5580 img_5591_facetune_12-11-2017-123041

Hold nu helt ferie, sikke en weekend jeg har haft. Den startede egentlig stille og roligt med forlænget weekend, allerede fra torsdag af. Og så blev det fredag, og så skal jeg lige love for at jeg fik fart over feltet. Jeg skulle nemlig til min søde venindes Malina fødselsdagsfest på Dandy inde i København. Jeg har længe set frem til fødselsdagen, da hun havde samlet en masse søde piger til en god omgang fest. Vi fik god mad (læs: McDonalds, haha) og en hulens masse drinks. Vi festede til langt ud på natten og det kunne mærkes lørdag, hvor jeg stod tidligt op, og så gik turen ellers til Aalborg, hvor endnu en fødselsdag var i vente. Mange af jer har efterspurgt til mine bukser, og de er fra Adidas. Jeg har fundet dem i Samsoe Samsoe butikken, men kan desværre ikke finde dem på nettet. Men de er helt nye, så mon ikke de stadig er at finde i butikken!

Da jeg kom til Aalborg nåede jeg ikke meget andet end at skifte tøj og komme ud af døren, og så stod den på mere fest. Det var rigtig hyggeligt, og altid en fornøjelse at se pigerne fra Aalborg, som jeg ikke får set på samme måde i hverdagen længere.

Dagen igår gik på ren afslapning og hygge med min kæreste, og det var virkelig tiltrængt. Vi sov længe, lavede god morgenmad og gik en lang lang tur i det lækre vejr. Og så sluttede vi aftenen af på sofaen med en god film. Jeg elsker virkelig sådanne søndage! Imorges skulle jeg tilbage til København, så fornøjelsen var kort. Ganske heldigt skal jeg snart tilbage igen, så det gør ikke så meget. Nu vil jeg få læst lidt lektier og se det nye afsnit af Kardashians. Haha jeg er en freak, i know, men jeg kan ikke lade være med at keep’ up.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAN SKAL LEDE LÆNGE EFTER SÅ GOD EN DUFT