PURPLE MOOD

25% PÅ VINTERJAKKEN

25

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Godmorgen piger. I dag er en god dag at have en god dag. Jeg er lige vågnet og sidder nu med min morgenmad og slapper af, inden dagen går igang med projektskrivning. Glæder mig virkelig til at aflevere fredag så jeg kan få det ud af hovedet!

I har nok ikke kunnet undgå at lægge mærke til at på fredag er det BLACK FRIDAY, og det betyder udsalg stort set alle steder. Nelly er allerede startet og holder lige 25% på ALLE deres jakker. Det er ingen hemmelighed at jeg har en stor kærlighed til jakker, så jeg kunne selvfølgelig ikke undgå at gå ind og kigge lidt. Jeg fandt de ovenstående som jeg er ret vild med. Specielt nummer 5, 6 & 9 overvejer jeg at klikke hjem. Men skynd jer, det gælder kun de næste 24 timer.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PURPLE MOOD