25% PÅ VINTERJAKKEN

30% PÅ MIN LÆKRE FAUX FUR

Jacket from Veraldo here /

Godmorgen piger. Finally kom dagen vi har ventet på hele ugen. Nemlig fredagen! Og som i nok ved, så er denne fredag ikke helt normal. Det er nemlig den yderst populære ‘Black Friday’ og det betyder tilbud i massevis. Så måske i allerede er på farten efter de bedste bud, ellers kan i godt komme igang. Jeg har allerede gjort mig nogle gode køb, som jeg glæder mig til at vise jer.

Herudover, så har jeg faktisk også lidt lækkerier til jer. Nemlig en rabatkode til Veraldo, så i kan få 30% på den smukke jakke jeg også har. Den er så flot og utrolig varm, så den passer helt perfekt til vinteren. Du kan holde dig varm og samtidig være smart. Husk at brug koden LINE30 ved check-ud og rabatten vil blive fratrukket i prisen. Find jakken her.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25% PÅ VINTERJAKKEN