NYHEDER TIL GARDEROBEN

CREAMY EFTERÅRS LOOK

img_4500 img_4499

Knitwear from H&M (similar here) / Jeans from NA-KD here / Boots from Zara / 

Jeg får tidlig weekend i dag og jeg glæder mig helt vildt. Selvom jeg faktisk ikke har sovet vildt godt, ved jeg bare at i dag bliver en god dag. Jeg har snart fri fra skole og så skal jeg ind til byen og muligvis købe nyt kamera (!!) jaaaaaaa!

Derefter går turen til lufthavnen og hjem på besøg i Aalborg. Bliver dejligt at slappe af og nyde at have fri hele weekenden. Næste uge står på mange spændende projekter, så det bliver dejligt at være helt parat til det.

I går var jeg hoppet i dette creamy outfit. Jeg er helt vild med sandfarven i år. Måske fordi jeg har fået lyst hår og den passer så godt dertil? Jeg ved det ikke, men uden rigtig at tænke over det har jeg fundet flere strikke og styles i netop den farve, hjemme i min garderobe. UPS ;) Jeg havde sat strikken sammen med mine cool læder bukser, som i allerede har set lidt til.

Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYHEDER TIL GARDEROBEN