CREAMY EFTERÅRS LOOK

FOR MANGE FØLELSER

4616c218-de4c-43ea-b34f-714277bbf27b

Godaften piger! Så blev det mandag og endnu en ny uge er hermed begyndt. Jeg vil lige starte med at sige undskyld for alt stilheden her på bloggen de sidste dage, men jeg har simpelthen haft brug for at koble af. Jeg befinder mig pt i et følelsesstadie hvor jeg ikke føler jeg har kontrol over noget som helst. Næsten uanset hvad jeg rører ved, føler jeg det går i stykker.

Jeg har nu boet i København i lidt over 2 måneder, og jeg må også konstaterer at det er meget hårdere at være adskilt fra kæreste, familie osv. end jeg først havde regnet med. Der er dage hvor jeg nærmest føler mig helt hjerteknust, og i dag er en af dem. Man skulle ellers tro jeg havde fået laddet batterierne efter en weekend i selskab med alle dem jeg holder af, men afskeden er lige hård hver eneste gang. Jeg kæmper virkelig for at være stærk, men det tager så meget energi og kræfter fra mig at jeg i dag bare har haft en rigtig øv dag.

Heldigvis ved jeg at det er helt normalt at man har dage, hvor livet bare synes mere uretfærdigt end andre. Og jeg ved også godt at det nok skal gå, selvom det er hårdt. Jeg har så mange ting jeg samtidig elsker her i København, og livet er nu engang sådan for mig, at jeg er nødt til at investerer lidt i mig selv og min fremtid.

Dagen i dag stinker, jeg kan lige så godt være ærlig. Men jeg håber på at dagen imorgen kan bringe lidt bedre humør, så jeg kan komme helt ovenpå igen. Beklager dette lidt mere triste indlæg, men jeg følte lige jeg ville fortælle jer, at jeg har også har min off-days. Her på bloggen kan alt godt ligne fest og ballade med ekstra glitter, men sådan er virkeligheden ikke altid. Jeg lover at indlægget imorgen vil have en helt anden klang.

Rigtig god aften!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CREAMY EFTERÅRS LOOK