EN SOLRIG DAG

JEG ER VILD MED HUE-SÆSONEN

img_5041_facetune_09-11-2017-154216 7c9cb1d6-b559-46f6-9d62-452e27f3e336

Beanie from Asos here / Jacket from Sparkz here

Godaften eller godeftermiddag (selvom solen jo næsten er gået ned…) piger! I dag går alting lidt langsommere hos mig, da jeg igår endte med at få en drink eller to for meget, til Bloggers Delights middag. Vi har var samlet en masse bloggere, hvor vi fik en masse god mad fra Köd, bankospil og alt for mange drinks. Det var alt sammen så super hyggeligt og lækkert, og jeg kom derfor lidt for sent i seng, men det var absolut det værd. Jeg synes altid det er hyggeligt at møde de andre bloggere, da man ofte læser deres blogs men ikke altid kender ansigtet bag. Måske i så nogle snaps fra eventet på min Instagram story, eller kan i stadig nå det.

Inden middagen var jeg til et super hyggeligt event med AERIN (Estée Lauders barnebarn), som har lavet en vildt lækker parfume kollektion. Men det vil jeg fortælle meget mere om senere!

Sidst men ikke mindst, så er jeg hoppet i min nye seje hue. Jeg tænkte at det var tid til at anskaffe mig en ny, og da jeg fandt en i pink var jeg solgt. Jeg synes den pifter et outfit op og jeg ved at jeg vil få meget glæde af den i de kolde dage.

Nu vil jeg smutte til træning og efterfølgende hjem og lave en bunke lektier.. Heldigvis har jeg tidlig weekend og jeg går en god en i møde, så jeg klager ikke!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SOLRIG DAG