TEDDY JAKKE I FLERE FARVER

JEG HAR KØBT MUST-HAVE JAKKEN

Jacket from Minimum here / T-shirt from Minimum here / Jeans from Gina Tricot here / Boots from NA-KD here /

God formiddag piger. Jeg synes lige jeg ville tjekke ind og vise jer min nye jakke, som dukkede op på Instagram igår aftes. Jakken er fra minimum og er et ganske ægte must-have. Den er perfekt til vinteren og samtidig mega populær. Jakken ses i mange forretninger, men jeg havde bare ikke fundet lige præcis den model som jeg kunne lide – men det gjorde jeg forleden. Er den ikke sej? Jeg ved allerede nu at jeg vil få meget glæde af den, de kommende måneder!

Dagen i dag står på skole, kaffe dates, træning og sidst eksamens læsning. Imorgen får jeg en veninde fra Aalborg på besøg, så jeg burde nok egentlig også få ryddet lidt op derhjemme. Det er altid hyggeligt med lidt besøg, så jeg glæder mig.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEDDY JAKKE I FLERE FARVER