JEG ER VILD MED HUE-SÆSONEN

MAN SKAL LEDE LÆNGE EFTER SÅ GOD EN DUFT

14066316-069f-4be6-85e5-13e049a964f0 32a768b9-a21d-42e5-bf81-98555dab4d4b 6ca37d64-3f0f-44b2-b6f8-062cf54f91ce

Som i måske så forleden dag på insta story, så var jeg forbi Magasin, for at se de nye smukke og lækre parfumer fra Aerin Lauder. Kollektionen hedder AERIN Tuberose Collection og den er ikke bare god, den er også vildt lækker. Duftene er helt fantastiske, og der er så mange forskellige, så der er en til enhver smag. Samtidig med det er de ultra smukke og stort set pynt til dit badeværelse, og hvem kan ikke godt lide det?

Jeg valgte at bringe den smukke Tuberose Le Soir Parfum med hjem og jeg har ikke fortrudt det et eneste sekund. Det er aften duften og den dufter så fantastisk godt. Jeg synes i skal gå ned og dufte den selv, for det er lidt svært at forklare, men jeg garanterer jer afhængighed. Parfumen har en snært af grankogle, vanilje og selvfølgelig tuberosen.

Det fantastiske ved tuberosen er at den dufter forskelligt fra morgen til aften og er Lauders signatur blomst. Jeg kendte den faktisk ikke særlig godt før i onsdags, og nu vil jeg næsten påstå det er en af mine ynglingsblomster. Den er smuk og dufter godt, hvad mere skal man bruge?

Nu vil jeg tage et bad og gøre mig klar, og selvfølgelig iføre mig denne nye lækre duft, da jeg skal til fødselsdag i aften. Kan i have en dejlig aften!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

  • order american jerseys | Cheap Jerseys Supply: Buy Cyber
    Monday Jerseys, Baseball Jerseys, 85 Charles Clay Jersey, Basketball Jerseys, Soccer
    Jerseys, NCAA

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER VILD MED HUE-SÆSONEN