PINK SUNDAY

MIT MEST LIKEDE BILLEDE

img_7432 img_7426

Jacket from Sparkz here / Jeans from Gina Tricot here / Bootes from Dr. Martens here /

HOLD DA HELT OP! Jeg skal da lige love for at folk var vilde med dette look på Instagram igår, så derfor vil jeg også lige give jer nogle links med på vejen. Mit billede, og hold nu fast, fik 3.400 likes på Instagram og jeg er helt overvældet. WOW, det er alt hvad jeg har at sige. Jeg er så taknemlig for alle jer som vælger at følge med, og det giver bestemt blog på tanden til at give jer endnu mere. Så tak til alle jer der har smidt et kompliment og like i min retning. Generelt tror jeg vi skal blive bedre til at komplimenterer hinanden, for det varmer virkelig meget på sådan en kedelig søndag.

Outfittet er inspireret af efteråret, og jeg har netop fundet mine tørklæder frem igen. For ja, nu er kulden altså for alvor ankommet.

Jeg er kommet tilbage til København i dag, og er lidt småtræt, da jeg skulle med flyet kl. lort om morgenen.  Jeg skal bruge ugen på at læse til eksamen, og sidst på ugen får jeg besøg fra Aalborg. Så alt i alt går jeg en god uge i møde.

Love,
Line Meyer

2 kommentarer

 • Signe

  Hej Line,

  Køber du bukserne i din normale størrelse? De er nemlig lidt strammere på modellen på hjemmesiden, men kan bedre lide den måde de sidder på dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   Jeg har købt den størrelse jeg normalt bruger :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK SUNDAY