MY FRIDAY

NUDE & GIRLY

d106b7bb-4695-45d6-8eb8-db52d5f9f5e5 241a54f7-57ef-478b-b682-0649547e0d9c

Skirt from Global Funk / Knit from H&M / Boots from Zara / 

Godaften sweeties. I får hermed lige et look fra forleden dag. I dag har jeg brugt dagen på afslapning, træning og nu kalder sofaen snart igen. Dog skal jeg lige lave noget mad, inden vi skal smide os hen.

Min nye nederdel er fra Global Funk. Er den ikke fin? Den er perfekt til de kommende julefrokoster, eller bare en lidt mere skinnende fredag. Jeg er allerede super glad for min, og har i dag stylet den med en sweater og hat. Synes det giver et rigtig fint og piget look. Jeg var blevet så glad for mine shiny bukser, så syntes næsten det var på tide at få en nederdel også ;)

Nu vil jeg lave noget mad og hygge med min kæreste resten af aftenen! Kan i have en god fredag aften.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FRIDAY