2 FØDSELSDAGE, 1 WEEKEND

NY FAUX FUR

be668edd-9267-423e-87fc-98c008dc78d1

Indlægget indeholde reklame links 

Jacket from veraldo here 

God aften piger! Jeg sidder netop i toget på vej hjem fra en lang dag, som både har budt på hygge, skole og museum. Haha ja du læste rigtig, jeg har været på museum i dag. Mest for skolens skyld, da vores næste projekt omhandler dette.

Nu er jeg på vej hjem til en savnet veninde til noget hygge hele aftenen! Jeg har ikke set hende i lang tid, så det bliver dejligt at se hende igen.

Dernæst, har i så set mine billeder på Instagram igår? Der viste jeg nemlig min nye lækre jakke frem. Er den ikke flot? Har længe ønsket mig en sort jakke, og den er så fin og varm. Lige hvad jeg havde brug for. Jakken er fra veraldo og er lige nu på tilbud! Så skynd jer ind og tjek den ud! Der er link i toppen af indlægget!

Love,

Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 FØDSELSDAGE, 1 WEEKEND