NYT UR FRA MERMAID STORIES

NYHEDER TIL GARDEROBEN

ny-garderobe

1.here / 2. here / 3. here/ 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Første november!! Hvor blev tiden lige af? Jeg har boet i København i lidt over 2 måneder nu og jeg skal da lige love for at tiden er fløjet afsted. Jeg kan slet ikke forstå, at der kun er små to måneder til jul. Personligt elsker jeg julen. Jeg kunne allerede nu begynde og lytte til julemusik og ja, jeg er startet på pepbernødderne. Jeg er en sucker for julehyggen, julemarkeder, julelys og hele molevitten. Så jeg kan slet ikke vente til vi i næste måned, langt om længe kan skrive 1. december ;)

Udover julesnakken, så er i dag er en god dag! Jeg har været tidligt oppe og i skole og senere skal jeg mødes med Maria og senere hjem og pakke til en weekend tur til Aalborg. Og ikke nok med det, så er det jo lønningsdag og det burde vi egentlig fejre! Jeg har fundet nogle cool styles, som jeg godt kunne bruge til min efterårsgarderobe. Nummer 1, 3 & 7 har jeg allerede købt. Jeg glæder mig til at vise jer dem.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT UR FRA MERMAID STORIES