30% PÅ MIN LÆKRE FAUX FUR

PINK SUNDAY

c24a410f-7515-4a76-b33f-da56b6d82bc0

Sweatshirt from Daniel Silfen here /

Hvordan kan det allerede være mandag? Håber i har haft en dejlig weekend! Jeg må virkelig indrømme at denne weekend er fløjet afsted i et alt for hurtigt tempo. Jeg har hygget til black friday, julefrokost og tømmermænds afslapning igår, derfor stilheden her på bloggen. Nu er det tilbage til hverdagen. Heldigvis er der ‘snart’ juleferie, og jeg glæder mig. Jeg har dog et par eksamener jeg skal have overstået først, men sådan er det nu en gang.

Jeg er netop kommet hjem fra et tandlæge besøg, som heldigvis var et godt et af slagsen. Faktisk har jeg aldrig haft et hul, så mine tandlæge besøg er altid nogenlunde, men man frygter da lidt hver gang man går derind. Men yaaaay, stadig ingen huller til mig!

I dag står den på opgavelæsning, så jeg er derfor hoppet i min lækre sweatshirt fra Daniel Silfen, da jeg ikke har tænkt mig at skulle meget udenfor min dør i dag. Jeg har bestilt denne lyserøde sag i en stor størrelse, da jeg elsker boyfriend looket. Og så elsker jeg bare farven, det er og bliver min ynglings.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% PÅ MIN LÆKRE FAUX FUR