EN HELT SORT MANDAG

PURPLE MOOD

be0be2b0-f2c6-4bd3-9534-5cf9fff19dd7 img_6727

Jacket from NA-KD here

Godaften piger. Jeg er netop blevet færdig med det sidste projekt skrivning for i dag. Vi skal aflevere på fredag, så vi har nok at se til de næste dage. Nu er der dog fyldt op for hyggen, da jeg er hoppet under min dyne og fundet pepbernødderne frem. Jeg er totalt afhængig af dem og vi er ikke engang i december endnu ;) haha!

Jeg syntes lige jeg ville tjekke ind og vise jer mine nye lilla jakke. Jeg blev helt forelsket i den første gang jeg så den, og blev simpelthen nødt til at bestille den hjem. Er den ikke cool? Jeg elsker farven så meget. Den pifter hurtigt et simpelt outfit op. Det er bestemt ikke sidste gang i ser den. Og for at det ikke skal være løgn, så kan i lige nu få den på 30% her. Husk at brug koden BLACKWEEK ved check-ud. Så skynd jer ind og klik den hjem. I vil ikke fortryde det!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HELT SORT MANDAG