NUDE & GIRLY

SIMPELT OG BASIC

101b5213-f8d9-4196-8a5b-cc3e718e6a24 e60ba6f5-7889-4d17-a803-294fb3bcfc14-1

Jeans from Levis here / Blazer from Asos here / Sweat from Minimum (similar here) / Bag from Gucci /

Hey girls! Jeg håber i har haft en dejlig weekend? Den er heldigvis ikke helt slut endnu. Min har været stille og rolig. Jeg ankom til Aalborg i torsdags, og har egentlig bare brugt tiden på hygge og afslapning. I dag har jeg været til familie brunch hos min mor. Det er netop sådanne morgener jeg savner, ved at bo så langt væk fra familien.

Efter brunchen gik vi en lang tur og nød det gode vejr. Nu er vi hjemme i de varme omgivelser igen, og jeg er snart klar til at lave noget aftensmad, pakke mine ting og lægge mig på sofaen – inden turen imorgen går tilbage til København. Jeg glæder mig til at komme tilbage, da jeg har nogle spændende projekter i denne uge, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om.

Mit outfit fra forleden er lidt originalt – I know. Jeans, white shirt og blazer.. Haha men det fungere bare hver gang, er det ikke rigtigt?

Love,
Line Meyer

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUDE & GIRLY