MIT MEST LIKEDE BILLEDE

TEDDY JAKKE I FLERE FARVER

ddf8ca73-287a-4516-a866-7d96999b0959 fc63b784-767f-4ac3-a891-cc10713790e9

Godaften ladies! I dag har været en god dag. Endnu én. Nok mest fordi solen skinnede. Og ja, fordi jeg havde fri. Og nok egentlig også fordi der kun er 2 dage til december!! Jaaaaa, synes det er så dejlig en tid vi går i møde og jeg kan slet ikke vente længere! Jeg har brugt dagen sammen med Maria, og er nu klar til at få læst lidt op til eksamen.

Mange af jer har efterspurgt min lækre teddy jakke, hvilket jeg godt kan forstå, for den er virkelig lækker. Jakken er købt hos Missguided, til en rigtig god pris. Derfor har jeg fundet den frem, og tilmed i flere farver. Jeg har selv overvejet at købe den i andre farver, da jeg synes jakken er super cool. Min er farve nummer 2.

miss

1.here / 2. here / 3. here /

Er de ikke seje? Jeg er specielt helt vild med den røde. Tænker den kunne være så cool til vinterens farver.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT MEST LIKEDE BILLEDE