WRAPPED UP IN FAUX FUR

15% PÅ DE SMUKKESTE FAUX FURS

d0cbe533-69dc-4aa1-a5d7-fdaf17c86e5c b4b19fcc-c48c-4b5d-84a4-dc43e32ac10e 6caeb5c4-b5ac-4cc5-a51b-4992a2c21d7d

Get your faux fur here / Use code ‘Linemeyers’ to get 15 % off

Jeg har smidt mig i sofaen og sat en rigtig tøsefilm på. Jeg har følt mig lidt små syg hele dagen, så det er dejligt at få slappet helt af. Specielt fordi jeg langt fra har tid til at være syg, da min kæreste og jeg smutter til Londoooon på søndag! JAAAA!  Vi skal derhen og fejre nytår og ellers bare nyde de første dage i 2018 sammen i det engelske. Det er første gang for os begge to, så vi glæder os helt vildt. Hvis i har forslag til hvad vi skal se, steder vi skal spise osv, så lad mig endelig høre :-) Vi har allerede booket Harry Potter touren, og jeg kan slet ikke få armene ned af glæde.

Men nu til sagen. I har efterhånden set mine elskede faux furs fra American Dreams nogle gange. De er simpelthen så fede og jeg kan slet ikke undvære dem. Jeg har dem i flere farver og længder, og hver og en af dem er super fine. Derfor har jeg nu fået muligheden for at forkæle jer med en rabatkode på 15% så i kan komme varmt og lækkert ind i det nye år.

Koden “Linemeyers” skal bruges ved check ud. Koden gælder på alt på siden her, så slå jer endelig løs piger.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WRAPPED UP IN FAUX FUR