15% PÅ DE SMUKKESTE FAUX FURS

A COMFY ONE

Sweatshirt from Adidas here / Boots from Dr. Martens here / Jeans from Global Funk here

God eftermiddag søde piger. Jeg er vågnede tidligt imorges, da min kæreste skulle afsted på arbejde. Jeg stod derfor op og begyndte så småt at pakke til den store dage imorgen. Derudover har jeg virkelig glædet mig til dagen i dag, af flere grunde. Det er anden sidste dag i 2017. Jeg kan slet ikke forstå at vi igen har årsskifte, men samtidig kan jeg slet heller ikke vente med at komme i gang med det nye år.

2017 har været et udfordrende, krævende, spændende, kærlighedsfuldt, og ikke mindst lærerigt. Det er nok det år, hvor jeg har lært allermest om mig selv. Jeg har taget beslutninger, kun for min egen skyld – og det har altså ikke altid været lige nemt. Jeg har opnået meget. Meget mere end hvad jeg nogensinde havde drømt om. Og jeg føler mig stolt. Stolt over hvor jeg er og ikke mindst hvem jer er. Jeg har grædt meget, men jeg har grint mindst ligeså meget. Sidste år startede jeg i Thailand og på Bali, og i år starter jeg i London. Jeg er så taknemlig for at jeg har mulighed for at opleve så mange fantastiske steder, og jeg glæder mig til at se hvad 2018 skal bringe mig. Jeg håber året bliver lidt mindre krævende og mere stille og roligt – det ville ihvertfald ikke gøre mig noget.

Dernæst vil jeg gerne bruge muligheden til at sige tak, til alle jer som følger med her på bloggen og på Instagram. I motiverer mig til at lave noget sjovere og bedre hver gang. Jeg nyder at læse jeres kommentarer og håber at i fortsat følger med på alle de nye spændende projekter jeg begiver mig ud i, i 2018.

Jeg starter 2018 med et brag i London, og i kan følge med på Instagram og her. Og så håber jeg at i alle for et fantastisk nytår med alt hvad i ønsker jer.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% PÅ DE SMUKKESTE FAUX FURS