PURPLE WEDNESDAY

COMING HOME FOR CHRISTMAS

0b7c75fa-21de-42c0-91e8-10ad6cc07c83 7a399971-2b1d-4c1e-bb31-d62374c96c78

Jacket from Minimum here / Trousers from H&M (similar here) / Hat from Zara (similar here)/ Boots from Na-kd here /

Hej piger! Jeg håber i har det godt i dag. Imorges gik jeg igang med at pakke, da jeg her til middag skulle med flyet hjem til Aalborg. Min mormor har fødselsdag i dag, så jeg glæder mig til at hygge med familien. Det er efterhånden længe siden jeg har været i Aalborg, så det er dejligt at komme tilbage og specielt her op til jul. Jul er uden tvivl min ynglings helligdag på hele året. Alle er i godt humør og glade, og så er det jo familiens højtid.

I aften skal vi ud og spise, men først skal jeg lige have kigget på lidt opgave (hold op jeg glæder mig til den er afleveret). Ovenover ser i et sort outfit fra forleden dag. Jakken er fra Minimum og er et absolut must-have. Passer virkelig til alt! Bukserne er fra H&M, dem har i set et par gange nu, men er stadig helt vild med dem. De pifter sådan et simpelt outfit godt op. Nu vil jeg smutte videre i programmet. Btw så er der tosse meget sne her i Aalborg, og jeg kan slet ikke få armene ned af glæde! Kan i have en dejlig fredag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PURPLE WEDNESDAY