ER DET GUCCI?

CUTEST ACTIVEWEAR

Activewear from Stronger Sweden here /

Det kan være svært at finde motivation til at komme afsted til træning. Specielt når det er december, vejret er koldt og sofaen kalder. Men det har ‘Stronger‘ sat en stopper for. I hvertfald for mit vedkommende. De har det sejeste sportstøj i alle mulige forskellige mønstre. Jeg har netop modtaget en af mine favoritter. Kvaliteten er super god og tøjet sidder som det skal. Nu vil mange af jer nok spørge “men er de gennemsigtige?” og nej, de er ikke gennemsigtige når man squatter. Det var jeg nemlig selv bange for, idet de ikke virker super tykke i materialet. Men det er simpelthen så lækker kvalitet, så det slipper du for at bekymre dig om. Jeg har en str. s både i top og buks og det passer mig perfekt. Det er i hverfald ikke sidste sæt jeg skal klikke hjem fra dem.

Nu vil jeg læse lidt lektier, inden den står på serie hygge og afslapning.


It may be hard to find motivation to go and work out. Especially when it’s December, the weather is cold and the couch calls. But it has ‘Stronger’ put an end to. They have the coolest sportswear in all kinds of different patterns. I have just received one of my favorites. The quality is super good and the clothes are as it should be. Now, many of you will ask “but are they transparent?” and no, they are not transparent when squatting. I was afraid of it because they did not seem super thick in the material. But it’s simply so delicious quality, so you do not have to worry about it. I have a size s in both the top and the pants and it suits me perfectly. It is not the last activewear I will order from them.

Now I have to get some homework done, before I wanna lay down on the couch and watch some series. 

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET GUCCI?