STAR BOOTS

DAGEN FØR DAGEN FØR DAGEN

Jacket from Sparkz here / Jeans from Asos (similar here) / Scarf from H&M / Beanie from H&M / Boots from Dr. Martens here /

Jeg har den vildeste nedtælling til juleaften igang, det er næsten gået så vidt at min kæreste muligvis er gået hen og blevet lidt træt af at høre på det. Haha, men er der noget jeg elsker så er det julen og alt hvad den bringer. Jeg elsker hyggen, at være tæt på familie og venner og så bare nyde hinanden selskab.

I dag får jeg besøg af to veninder, og så står den på endnu mere julehygge med varm kakao og æbleskiver. En helt perfekt måde at tilbringe fredagen på. Jeg har dog en lille smule stress, da jeg stadig mangler at få styr på en lille gave og jeg har ikke meget tid at tage af. Har i fået styr på alle jeres julegaver?

Min kæreste og jeg har snakket om at tage i biografen og se den nye Star Wars i aften. Har i set den? Han fik tidligere på året lokket mig til at se de to andre, og utroligt nok så hader jeg dem ikke. Det var en underlig måde at sige det på, men de er faktisk ok gode. Jeg synes hovedpersonen er så sej! Nu vil jeg tænde ovnen og gøre klar til at få besøg. Kan i have en lækker fredag aften!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STAR BOOTS