MUST-HAVES TIL ÅRETS FESTLIGHEDER

ER DET GUCCI?

75a176c5-2fe6-4bcd-acba-cb40ed481e9c c7e9e783-3315-4d60-b419-e18080991e2f

Trousers from Missguided here / Jacket from Sparkz here / Sneakers from Adidas here /

Er de bukser fra Gucci? Nej det er de ikke, men de ligner! Jeg faldt over de seje bukser på Instagram i sidste uge, og jeg var solgt. Syntes de er så cool og anderledes, og ja så minder de altså lidt om Gucci’s bare de her er meget mere budget venlige, og hvem kan ikke godt lide det?

Jeg er netop kommet hjem fra træning og en lang dag. Nu skal jeg finde noget overskud og lave noget mad, inden den står på Vikings. Jeg er blevet helt bidt af den serie. Det er virkelig farligt, specielt her i eksamensperioden. Men et enkelt afsnit (eller to) kan der godt sniges ind inden sengetid.

Love,
Line Meyer

3 kommentarer

 • De er godt nok seje! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er de fine dine nye bukser! Hvordan er de i størrelsen? Og er det sådan nogle man får ‘knæ’ i, hvis du kender det materiale, haha.

  Håber du forstår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   Jeg synes de er lidt små, er normal en 36 men har bestilt dem i 38. Jeg ville også gerne have dem til at sidde lidt loose, men de måtte ikke være mindre ;) Der kommer ikke knæ i, kender det nemlig godt! Men det slipper du for ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUST-HAVES TIL ÅRETS FESTLIGHEDER