JEG HAR KØBT MUST-HAVE JAKKEN

FESTLIG FREDAG MED GLIMMER

Glitter shirt from Minimum here /

Yes yes yes! 1. december, fredag og weekend. Jeg kan slet ikke få armene ned over hvor meget optur jeg har lige nu. Jeg er netop kommet hjem efter en dag med et skønt møde, træning og en tur på posthuset. Nu venter jeg blot på at min veninde skal ankomme fra Aalborg, og vi kan få noget mad – inden vi selvfølgelig skal ud og fejre fredagen med noget sangria. Jeg glæder mig så meget!

Jeg synes alligevel lige jeg ville tippe jer om en ny sej bluse jeg har fået mig. Den er super skøn og passer utroligt godt til julen, og tja bare en festlig fredag som i dag. Den er tilmed ikke særlig dyr, og så slipper du får at skulle pynte dig selv op i kjole, bare ben og fryse natten lang. Jeg er kæmpe fan! Jeg håber i får en dejlig fredag derude!

Love,
Line Meyer

3 kommentarer

 • Naja

  Cool! May I ask what size did you get the blouse and how tall are u? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • linemeyer

   Mine i a size small, and i am 1,75 cm tall :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hi,

  I wonder where you got your sunglasses, and whats the name?

  Thank you
  Anna

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR KØBT MUST-HAVE JAKKEN