BLÅ PÅ EN MANDAG

I JUST ORDERED

mini

1.here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here /

Min dag startede kl. 06.30 imorges og der har været fart over feltet lige siden. Jeg startede med at få træning overstået efterfulgt af frokost med 2nd Day. Vi var på NOHO i kødbyen, hvor vi fik præsenteret deres nye lækre kollektion. Super lækker mad og mega fede styles. Jeg kan slet ikke vente til de kommer ud. Farverne er pastel og så flotte. Der er specielt en lyserød kollektion som jeg har forelsket mig fuldstændig i (suuuurprise!!!) :D

Selvom jeg burde sidde og skrive opgave (hvilket jeg selvfølgelig også går igang med om lidt), så ville jeg lige vise jer nogle styles jeg har klikket hjem igår. De er så fede og jeg glæder mig vildt meget til at modtage dem. Specielt nummer 1, 3 & 5 skal nok blive nogle gode hit.

Nu vil jeg komme videre med opgaven, så jeg kan få styr på min samvittighed. Kan i have en dejlig aften!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅ PÅ EN MANDAG