SIMPLE BUT SAFE

MUST-HAVES TIL ÅRETS FESTLIGHEDER

nytt

1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here / 9. here /

Hey piger. Jeg sidder netop på skolen og gudskelov har jeg snart fri. Det er virkelig nogle hårde dage for tiden, så føler mig kronisk træt. Kan slet ikke finde overskuddet til det. Jeg er bestemt klar til juleferie snart. Der går lige et par uger, så jeg må holde i.

Ved siden af alt dette eksamenslæsning har jeg også haft tid til lidt shopping. Der er jo så mange julefester i sigte, og jeg vil gerne undgå utallige tøjkriser. Ovenover har jeg fundet nogle super cool styles til de kommende festligheder. Specielt nummer 5, 6 og 9 er mine favoritter. Jeg har allerede klikket skoene på nummer 4 hjem.. ups!

Love,
Line Meyer

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIMPLE BUT SAFE