FESTLIG FREDAG MED GLIMMER

SIMPLE BUT SAFE

img_8889 img_8886

Jeans from Levis here / Jacket from Sparkz here / Boots from NA-KD here /

Godaften piger. Jeg er i skrivende stund igang med min overspringshandling nummer 107.. Eller ihvertfald så mange at jeg ikke ved hvad jeg er kommet til. Imorgen skal jeg til skriftlig eksamen, og jeg kan simpelthen ikke tage mig sammen til at læse, selvom jeg burde.

Jeg har brugt min weekend i selskab med en dejlig veninde, som kom hele vejen fra Aalborg for at hygge. Og det skal jeg lige love for at vi har fået. Og shoppet. Og spist god mad. Jeg har nydt hvert sekund.

Jeg tænkte at jeg lige ville lave min sidste overspringshandling for i aften og vise jer gårsdagens outfit. Super simpelt men altid sikkert. Som i nok kan se så er jeg blevet ret vild med min læder jakke fra Sparkz. Jeg kan godt lide at den er oversize i modellen, i forhold til de mere normalle modeller. Solen skinnede igår, så vi nåede lige at udnytte øjeblikket.

Nu vil jeg prøve og komme igang med eksamen, tiden flyver afsted og nu er der snart ikke mange timer til. Jeg holder jer opdateret. Wish me luck, og god aften!

Love,
Line Meyer


Good evening girls. I am currently writing my procrastinate number 107. Or at least, so many that I don’t know what I have come to. Tomorrow I’m having my first exam for this semester, and I simply cant pull myself together to read, even if I should.

I have spent my weekend in the company of a lovely friend who came all the way from Aalborg to enjoy. We did a lot of shopping. And ate good food. I have enjoyed every second. Take me back to Friday!

Now I just thought I would do my last skip action tonight and show you yesterday’s outfit. Super simple but always for sure. As you can see, I’ve been really crazy about my leather jacket from Sparkz. I like it’s oversize, compared to the more normal models. The sun was out yesterday, so we just managed to exploit the moment.

Now I will try to pull myself together and read my stuff, time is flying and now there is not many hours left. I’ll keep you updated. Wish me luck and good evening!

Love, 
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTLIG FREDAG MED GLIMMER