WHITE CHRISTMAS?

STAR BOOTS

Boots from Loavies here /

Jeg sidder netop med benene oppe i sofaen. Kalenderlyset er i fuld gang med nedtælling og tv’et kører med julefilm. Jeg har i dag været ude og mødes med en veninde jeg ikke har set længe, hvilket altid er en fornøjelse og ellers har jeg bare slappet af. Rigtig nydt at ferien er skudt igang. Lige præcis hvad jeg havde brug for. Senere i dag står den dog på træning, så er næsten nødt til at begynde og tage mig sammen..

Jeg har slet ikke fået vist jer mine nye seje stjerne støvler. Er de ikke cool? Jeg er helt vild med cowboy looket og de små fine stjerner derpå. Perfekt til jeans og læder jakke. De fåes også i hvide, hvilket jeg selv overvejer at klikke hjem. Lige nu er de tilmed på tilbud til intet mindre end end €35. Så det er nu du skal slå til, hvis du synes de er lige så seje som jeg gør.

Nu vil jeg begynde at kravle op af sofaen, så jeg kan komme igang med aftenen. Selvom det er virkelig svært når solen allerede er gået ned! aaaarh… ;)

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE CHRISTMAS?