A WINDY ONE

WHITE CHRISTMAS?

aa78f547-5740-4946-9829-04760a81686c 1216292b-b0ce-481b-8af8-1ea5c074e4e9

Jacket from Ducie London here  / Trousers from Vero Moda here /

Så blev det endeligt en hvid jul, eller? Nej nok mest en masse snyde sne fra Tivoli. Men jeg gad virkelig godt at sneen snart begyndte at dale ned.

Jeg har i dag afleveret min eksamensopgave og sikke en lettelse. Nu kan jeg slappe af nogle dage og nyde julen med familien. Jeg starter godt ud allerede i dag. Jeg skal nemlig mødes til bagning med min mor og kusine. Det er en juletradition, som jeg er så glad for. Så er det rigtig jul!

Ovenover har jeg taget et varmt outfit på, og ikke noget som jeg ikke har vist jer før. Jakken er simpelhent så dejlig og jeg lever næsten i den. Den kan holde helt ned til -30 grader uden at begynde og fryse. Det er ret vildt og kanon godt for en som mig, som konstant fryser.

Nu vil jeg smutte ud og træne, og prøve at brænde noget af alt det juleslik jeg lige har spist af. Kan i have en dejlig tirsdag aften!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A WINDY ONE