DAGEN FØR DAGEN FØR DAGEN

WRAPPED UP IN FAUX FUR

b4b19fcc-c48c-4b5d-84a4-dc43e32ac10e 25d670b8-b606-4107-bf9b-69c0d2aa083f

Faux fur from American Dreams here

Jeg beklager stilheden her på bloggen, men jeg har brugt de seneste juledage på afslapning og familiehygge og derfor har min computer slet ikke været åbnet. Jeg nyder virkelig de dage her, hvor der ikke er noget du skal nå. Du kan sove længe, spise god mad og hygge dagen lang.

Jeg har haft nogle vildt gode dage, specielt juleaften som er en af mine favorit dage på hele året. Jeg fik nogle smadder lækre julegaver, som jeg glæder mig til at vise jer. Jeg føler mig så taknemlig for at have alt det jeg har, og at min familie er raske og glade. Andet kunne jeg egentlig ikke ønske mig.

Ovenover ser i min nye lækre faux fur, som jeg var oppe og hente kort før jul. Er den ikke flot? Jeg elsker den grå jeg har derfra, og tænkte at nu var det på tide og få en ny farve. Denne er brun og er så smuk. Jeg er allerede kæmpe fan, og kan love for den skal med på nytårs-getaway til en lækker storby. Jep, det er rigtigt. Min kæreste og jeg smutter væk hen over nytåret, og jeg glæder mig! Kan i gætte hvor vi skal hen?

Love,
Line Meyer

2 kommentarer

  • Wow, hvor er den altså flot, man skulle ikke tro, at det var en faux fur!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Most people acquire prefers because they need to remember
    a specific position and all the reminiscences that were associated
    with that specific minute.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGEN FØR DAGEN FØR DAGEN