VIND ET INSTAX KAMERA

2ND LOVER

506661fc-1c21-494c-bc65-3b1b5bf995df-1 img_4058_facetune_29-01-2018-17-23-43-1

Beanie from 2ndday here / Jacket from Asos (similar here) / Jeans from Levis’ / T-shirt from 2ndday here / Sneakers from Vans here /

God eftermiddag piger. En ny uge er startet og jeg er samtidig startet på et nyt og mit andet sidste semester på skolen. Jeg kan slet ikke forstå, at tiden flyver så hurtigt afsted og at jeg kun har 1 år tilbage på denne uddannelse. Jeg troede faktisk ikke jeg nogensinde skulle sige det her, men jeg kan faktisk godt lide studielivet. Selvfølgelig glæder jeg mig til at komme på den anden side og starte det rigtige ‘voksenliv’ (hvis det hedder sådan) men jeg nyder bestemt den tid jeg har lige nu. Man kan styre sin egen tid, dobbelt så mange feriedage og det er altid lovligt at tage en torsdags bytur. Og hvem er ikke vild med det?

Mandagen er så snart ved at være ovre, og min har været god og hektisk men mest god. Jeg har både nået at være i skole, mødes med en veninde, været forbi 2nd Day efter den smukkeste jakke (som jeg glæder mig til at vise jer!) og nu er jeg ved at gøre mig klar til træning. Næsten for meget overskud på en mandag!

Ovenover ser i dagens outfit, som var et afslappet et af slagsen. Til dem af jer der har været ude i dag, så opdagede i nok at det blæste en halv pelikan – så det med at få skudt billeder var lidt af en udfordring. Det lykkedes dog, takket være min seje hue.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND ET INSTAX KAMERA