NEW YEAR, NEW HOME

EN AF DE MINDRE GODE OVERRASKELSER

40045945-03ed-4fa7-bd6a-0abeee190e62 7f54eef9-63f2-4d0b-a9ce-8bfa026619c8

Knit from Na-kd here

2. semester på skolen starter først på mandag, så jeg har lige nogle fridage jeg kan nyde inden virkeligheden banker på døren igen. Jeg sidder netop nu i sofaen med benene oppe og prøver at få svaret på nogle mails. Min kæreste og jeg har lige været ude og gå en tur, og nu er jeg hjemme og slappe af igen. Jeg er taget til Aalborg i nogle dage, mest for at rydde op i vores gamle lejlighed, da vi har opsagt den. Det jeg troede skulle være et længere projekt, kom til min overraskelse ikke til at vare særlig længe. Det loftrum jeg skulle hjem og rydde op, viste sig at have haft ubudne gæster, som åbenbart har været lige så glade for vores ting som os selv, for der er kort sagt ikke meget tilbage.

Det betyder at jeg ikke har meget andet end de sidste ting i lejligheden, som jeg skal have ryddet op i. Som i læste i mit tidligere post, så er jeg flyttet til Frederiksberg i den hyggeligste lille lejlighed med en skøn veninde. Min kæreste læser stadig i Aalborg, så det er derfor jeg tit ofte er tilbage en tur i Aalborg. Det er altid hyggeligt at tage en weekend hjem og slappe af med alle dem jeg mangler i min hverdag.

Ovenover er jeg hoppet i min nye lækre strik fra Na-kd og mine Levis’ jeans. Et outfit jeg føler passer til enhver dag. Det er super simpelt og comfy, men samtidig også ret cool. Du kan både pifte det op med støvler, smykker og andre seje accessories. Nu vil jeg spise en fastelavnsbolle (haha lidt på forskud, men jeg har virkelig en svaghed for dem) og så vil jeg ironisk nok gøre mig klar til træning i aften. Kan i have en dejlig torsdag.

Love,
Line Meyer

2 kommentarer

  • Marki

    Har du er link til jeans ‘ Ne 😍😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Ja meget gerne link til jeans. Eller blot hvad det er for en model? ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YEAR, NEW HOME