2ND LOVER

EN LILLE GETAWAY

atelier-ours-abeille-130 atelier-ours-abeille-81 atelier-ours-abeille-71 atelier-ours-abeille-9 img_4089_facetune_30-01-2018-09-32-34

Som i nok kunne se på min Instagram i sidste uge, så var jeg inviteret til event med Lunar Way, på det ultimative lækreste hotel i Indre København. Her blev vi introduceret for Lunar Ways nye muligheder, nemlig det såkaldte ‘Travel Card’. For du vidste sikker ikke at du betaler gebyrer til din bank hver eneste gang du bruger dit kort i udlandet?! ALLE betalinger, inklusiv restaurantsbesøg, kaffe-to-go, shopping ect. Dette er skjulte gebyrer som din bank pålægger, uden du egentlig bliver informeret om det. Og ikke nok med det, så gælder det altså også webshopping – som Asos og Missguided. Dette vil Lunar Way nu sætter en stopper for, og derfor tilbyder de et travel card, som koster 299kr om året, men som giver dig 0% i hæveautomater, samt 0% i transanktionsgebyrer. Dette betyder at du kan shoppe, uden at du skal betale disse skjulte gebyrer. De 299kr har du tjent ind på en weekendtur i Paris, så det er måske noget man kunne overveje. Jeg har i hvertfald lige bestilt det, da jeg rejser og shopper en del. Og faktisk var jeg slet ikke klar over at der fandtes skjulte gebyrer, som banken automatisk trækker!

Lige nu kan du bruge Travel Card til følgende valutaer: SEK, NOK, GBP, EUR.
I midten af februar kommer også USD.
Men hvordan er det muligt, sidder du sikkert og tænker? Nu skal du høre:
Den eneste måde at undgå gebyrer på, er at handle i ”lokal” valuta. Du kan i Lunar Way app’en under dit Travel Card skifte mellem valutaer.
Hvis du befinder dig i f.eks. London, så sætter du valutaen til GBP før du bruger dit kort (så agerer det som lokalt kort). I tilfælde af shopping på asos skal du sætte valutaen til pund og du skal samtidig sætte dit ”land” på asos og ”currency” til UK og pund. Så undgår du herved at betale gebyrer.
Shopper man ofte, så sparer man rigtig mange penge! Rejser man tilmed ofte, så bliver Travel Card din nye bedste ven!
Det er gratis at blive Lunar Way bruger, hvor du får en super lækker app samt et stilrent visa-kort. Lunar Way nytænker hele banking-oplevelsen og gør det motiverende at spare op, visuelt appellerende at tjekke sin konto og samtidig gør vi det en hel del lettere for dig at håndtere dine penge. Og det bedste er, at det er gratis og man kan sagtens have sin eksisterende bank ved siden af, uden at det påvirker noget som helst.
Hvis du også har lyst til at signe op hos Lunar Way (som jo er gratis), så har jeg en lille bonus du kan tage med på vejen. Via dette link, får du nemlig 100kr til dit kort. Så hvorfor ikke bare prøve det af? Jeg lover dig at du ikke vil fortryde det.
Love,
Line Meyer
Indlæg er lavet i samarbejde med Lunar Way

1 kommentar

  • Sara

    Det er fup og fidus. Magen til svindel skal man lede længe efter! Jeg forstår slet ikke du vil være med til at reklamere for dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2ND LOVER