NÅR VIRKELIGHEDEN BANKER PÅ DØREN

GOLDEN HOUR

Jacket from H&M (sold out) / Jeans from NA-KD here / Bag from Marc Jacobs / Sunglasses from NA-KD (similar here) / Boots from Nelly here /

Under en uge til eksamen nu.. Jeg vil så gerne bare have det overstået. Den evige samvittighed som hænger over hovedet, gør mig skør. Men jeg har stadig en del jeg skal have læst op, derfor kørte jeg til Aalborg igår for at have tid til at få læst og slappet af inden eksamen.

Udover eksamen, står jeg nemlig i den dejlige situation at jeg skal flytte. Jeg flytter ind til Frederiksberg hos en veninde, og jeg glæder mig så meget. Kan slet ikke vente med at komme tættere på byen.

Lige nu er jeg i gang med at eksperimentere med mit hår, det trænger til en forfriskning – så har også bestilt tid hos frisøren imorgen. Hvad tror i der skal ske? Hver gang jeg trænger til forvandling, går det altid ud over mit hår – haha! Men jeg glæder mig til at se resultatet.

Billederne er fra forleden dag, hvor vi skød billeder i det smukke solskin. Jeg var hoppet i mine nye jeans fra Na-kd, samt min alt for dejlige faux fur.

Kan i have en dejlig fredag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR VIRKELIGHEDEN BANKER PÅ DØREN