GOLDEN HOUR

LAD OS TAGE EN SNAK OM FRYGT

Det her er en svær en for mig. Gennem de sidste dage, måneder, år faktisk.. har jeg altid haft store forventninger til mig selv. Der er mange ting jeg gerne vil starte på, både gode idéer og nogle knap så gode, men nogle gange så får jeg slet ikke startet. Undskyldningerne har mange ansigter, men en ting har de tilfælles. Nemlig frygt. Frygten for ikke at være god nok, frygten for folk ikke kan lide mig, kommer jeg til at ligne en idiot, og hvordan vil folk dømme mig? Denne frygt har fyldt rigtig meget af mit liv, og nu vil jeg for alvor prøve at tage kontrol, for det der skræmmer mig, mere end at fejle, er ikke at gøre et forsøg i første omgang. Jeg vil ikke vågne op en skønne dag, når jeg er ældre og tænke tilbage på alle de forbigået muligheder jeg havde.

Jeg siger det her af flere grunde. Jeg håber at noget af det jeg siger, vil du måske kunne nikke genkende til. Frygt kan skabe angst og tristhed, men af alt fordi du føler du er den eneste med disse følelser, men det er du ikke. Alt jeg prøver at sige er at du skal gøre lige præcis det du føler for (som selvfølgelig ikke går ud over andre – eller dig selv.. you get the point). Lad være med at være flov over dine drømme, fordi de er DINE og du er noget særligt. Jeg tror på at vi alle har en eller anden form for mål i vores liv, og uanset hvad det er, så er det en god egenskab at påvirke hinanden positivt.

Jeg sidder pt i eksamensskrivning, og hvis der er noget jeg er dårlig til så er det at tro på mig selv. Jeg bliver så usikker og bange for eksamener, og jeg tror jeg er kommet til den konklusion at det er der ingen grund til. Jeg er god nok. Du er god nok. Vi er alle gode nok. Og uanset hvor mange bump på vejen vi skal igennem, så skal vi nok nå de drømme.

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN HOUR