A COMFY ONE

LONDON PART ONE

c6d5d5d2-412b-4fd1-8714-63f066986e33 80444245-008e-4b0c-804e-568dd42fbf1a

Jacket from Missguided here /

Godformiddag piger. Jeg sidder netop og slapper af på hotellet, da vi lige er kommet tilbage efter en lækker morgenmad. Dagene er fløjet afsted, og som i nok har kunnet se har vi hygget enormt meget i London. Det er vores første gang her, så vi har en masse vi skal se. Dagene har stået på sightseeing, shopping, Harry Potter World Tour og en masse god mad. Jeg har tilmed fået shoppet nogle fine ting, som jeg glæder mig meget til at vise jer.

Forleden var jeg hoppet i min nye fine jakke fra Missguided. Er den ikke sej? Jeg elsker farven og snittet, og så er den virkelig dejlig at have på. Lige nu kan du tilmed på jakken på tilbud til 50 %, så det er nu du skal slå til, hvis du er lige så vild med den som jeg er!

Nu vil jeg gøre mig klar til at komme ud af døren. I dag skal vi nemlig besøge Notting Hill. Ih hvor jeg altså glæder mig!

Love,
Line Meyer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A COMFY ONE