LONDON PART ONE

LONDON PART TWO

Coat from H&M / Bag from Marc Jacobs / Jeans from Levis’ here / Sneakers from Vans here

Godmorgen piger. Jeg sidder netop ved computeren og holder pause fra eksamenslæsningen. Vi kom tilbage til Danmark igen, og jeg er slet ikke klar til virkeligheden begynder igen. De sidste par dage har budt på afslapning og ro, men nu kalder bøgerne og eksamenslæsning… Ville ønske jeg bare kunne være blevet i London.

Den sidste dag i London brugte vi på at besøge Notting Hill og Portobello Road. Jeg har set så mange billeder og film fra stedet, så det var helt underligt pludselig selv at stå der. Jeg elsker den lille by. Farverne, gaderne – det hele var så fint. Jeg kunne slet ikke slippe blikket fra de smukke farverige bygninger. Hvis du aldrig har været der, kan jeg klart anbefale byen.

Jeg var hoppet i min smukke blå faux fur, som jeg fandt kort inden turen, i H&M. Jeg ved faktisk ikke om den stadig er der, kan ikke finde den på webshoppen – men skynd dig ind i butikken for den er simpelthen et must-have hvis du elsker faux furs så meget som mig. Jakken var ikke det eneste nye jeg havde med mig på turen til Notting Hill. Se lige tasken! Er den ikke sej? Jeg fandt den i Marc Jacobs butikken ved Oxford Street og kunne ikke slippe den igen. Første blik og jeg var solgt. Den er klart min nye favorit taske, så i skal nok få den set igen.

Nu vil jeg komme i noget tøj og igang med læsningen. Kan i have en dejlig fredag!

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON PART ONE