LONDON PART TWO

NÅR VIRKELIGHEDEN BANKER PÅ DØREN

Jacket from American Dreams here / Jeans from Levis’ here / Boots from Dr. Martens here / Bag from Marc Jacobs /

Jeg sidder netop med alle mine dokumenter, bøger og filer fremme, så jeg nemt kan gå i gang med at læse til eksamen. Alligevel så kan jeg ikke lade være med konstant at lave overspringshandlinger, enten på min telefon eller alle de andre ting, som lige pludselig viste sig at være spændende. Hvorfor? Hvorfor kan jeg ikke bare tage mig sammen? I kender det sikkert godt, og så ender man med at sidde oppe flere dage i streg lige inden eksamen. Men nu prøver jeg altså at få læst en del mere her til aften, jeg vil bare liiiiige tjekke ind her først.

Det er nemlig et stykke tid siden i har hørt fra mig her på bloggen og det beklager jeg. Men der sker så mange ting i mit liv pt, så jeg har virkelig svært ved at fokusere på det hele på én gang. Jeg glæder mig til at kunne dele det hele med jer, men jeg må lige vente et øjeblik endnu.

Sidst men ikke mindst, så er jeg tilbage i København nogle dage. Jeg har virkelig savnet byen og specielt mine veninder. Når man er fra hinanden over sådanne juleferier, så går det op for én hvor meget tid man egentlig bruger sammen i hverdagen, og det kommer man hurtigt til at savne. Jeg var hoppet i min lækre cool faux fur fra American Dreams, mine nye jeans samt nye støvler. Er de ikke seriøst seje? Jeg var helt solgt da jeg åbnede dem juleaften! Så solgt at jeg faktisk fik hele to par, hahah! Jeg byttede dog det ene, bare rolig ;)

Love,
Line Meyer

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON PART TWO